HTML

the new adventures of heavy mental

dolgok amik megtörténtek, megtörténhettek volna, vagy meg kellett volna történniük. s.k.i.z. of Renia...

Friss topikok

Linkblog

Sysyphus, a dühös pedellus

2008.04.26. 20:52 heavy mental

felkérem a tisztelt tanulóifjúságot, hogy a cigarettacsikkjeiket, a használt zsebkendőiket, a csokoládéspapírt, sörös- vagy üdítősüveget, (esetlegesen a használt óvszereket) és az összes egyéb, a szemétgyűjtőbe való dolgaikat ne szórják szét az udvar, a wc, és a folyosó különböző pontjain.
ha a terméket becsomagolt állapotában el tudják cipelni A pontból B pontba, akkor a maradékját, a csomagolóanyagot, ami ugye könnyebb, fáradtság nélkül el tudják vinni az első kibaszott szemetesig vagy hamutartóig. valószínüleg öt lépésnél többet nem kell menni vele, olyan sűrűn vannak a kukák. oda vissza ez tíz lépés lesz, tehát még teljes menetfelszerelésben sem használnak majd el ezzel 10kJ-nál több energiát, aminek többszöröse nyerhető ki akár egy féllieres kólából.

ÚGYHOGY RAJTA!

köszönettel: Sysyphus, a dühös pedellus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heavymental.blog.hu/api/trackback/id/tr40443572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása